Informacje organizacyjne - konferencja

Termin i miejsce konferencji: 1 grudnia 2016 r. (czwartek), Akademia Finansów i Biznesu VISTULA w Warszawie, ul. Stokłosy 3, Warszawa

Termin nadsyłania zgłoszeń udziału w konferencji – 29 listopada 2016 r. Decyduje kolejność zgłoszeń. Liczba miejsc ograniczona!

Deklarację udziału w konferencji prosimy przesyłać na Formularzu zgłoszeniowym drogą e-mailową na adres: konferencja@fundacja-edukacja.org.pl

Opłata konferencyjna dla 1 uczestnika wynosi: 520 zł brutto

Organizatorzy zapewniają zniżkę dla uczestników reprezentujących uczelnie posiadające aktualny certyfikat „Uczelnia Liderów”, przyznawany przez Fundację Rozwoju Edukacji i Szkolnictwa Wyższego i Agencję PRC. Opłata konferencyjna dla uczestnika reprezentującego szkołę wyższą wyróżnioną w 2016 roku certyfikatem „Uczelnia Liderów” wynosi 470 zł brutto.

Opłatę konferencyjną należy wnosić przelewem bankowym na konto współorganizatora Konferencji - Akademii Edukacji Praktycznej „Meritum”, ul. 1 Maja 50 lok. 22, 41-200 Sosnowiec, NIP: 6443222576, PKO BP: 31 1020 2498 0000 8102 0521 9193, w tytule podając „Konferencja – uczelnie” oraz – OBOWIĄZKOWO - imię i nazwisko uczestnika (uczestników). Opłatę konferencyjną należy wnieść po otrzymaniu faktury wystawionej przez Organizatora – faktura wystawiona zostanie niezwłocznie po przyjęciu i potwierdzeniu zgłoszenia udziału w

Konferencji i przesłana pocztą na adres wskazany przez uczestnika w formularzu zgłoszeniowym.

Opłata konferencyjna obejmuje:

-udział w obradach,

-udział w panelu dyskusyjnym,

-lunch w foyer,

-certyfikat uczestnictwa,

-materiały konferencyjne w formie elektronicznej,

-konsultacje pozaprogramowe,

-bufet obejmujący kawę, herbatę i zimne napoje,

-słodki poczęstunek w przerwach obrad,

-upominki konferencyjne.

Organizatorzy nie zapewniają nocelgu. Uczestnikom Konferencji spoza Warszawy rekomendujemy skorzystanie z hoteli w Warszawie:

-Hotel Ursynów, ul. Roentgena 5, 02-781 Warszawa, tel. (22) 546-21-77, e-mail: hotel@hotelursynow.pl

-Hotel Puławska Residence, ul. Puławska 361, 02-801 Warszawa, tel. 22 241 75 00, e-mail: hotel@hotelursynow.pl

Wszelkich informacji na temat Konferencji udzielamy telefonicznie lub e-mailowo:

tel.: 32 747-26-03, +48 607-035-169, e-mail: konferencja@fundacja-edukacja.org.pl.