WSPÓŁORGANIZATOR

Program "Uczelnia Liderów" współorganizuje Agencja Public Relations Przemysław Ruta Communication, która w ramach projektu zapewnia m.in. działania promocyjne oraz zajmuje się pracami organizacyjnymi związanymi z procedurą certyfikacyjną.

Agencja specjalizuje się w działaniach promocyjnych związanych z edukacją i polityką lokalną. Agencja prowadzić będzie działania promujące projekt "Uczelnia Liderów" w mediach regionalnych i ogólnopolskich, na stronie internetowej Fundacji, w wydawanych przez Fundację publikacjach ogólnopolskich, regionalnych i lokalnych oraz materiałach informacyjnych i promocyjnych. Organizatorzy przewidują profesjonalne działania public relations i media relations, których celem jest budowanie pozytywnego wizerunku Programu i jego laureatów. Agencja zajmuje się również organizacją gali finałowej Programu.

Agencja Public Relations Przemysław Ruta Communication zapewnia m.in.:

-rozesłanie informacji prasowych o wynikach Programu do mediów lokalnych, regionalnych i ogólnopolskich

-profesjonalną i pełną obsługę media relations Programu

-obsługę prasową gali finałowej Programu

-obsługę fotograficzną gali finałowej Programu oraz przekazanie materiału fotograficznego z wydarzenia uczelniom wyróżnionym certyfikatem, a także mediom lokalnym, regionalnym i ogólnopolskim

-obsługę organizacyjną Programu oraz procedury certyfikacji

-prowadzenie dokumentacji Programu

-obsługę strony internetowej Programu.

Kontakt z Agencją Public Relations Przemysław Ruta Communication:

ul. Modrzejowska 20

tel. kom. +48 691-542-799